Erotomán skizofrén vagyok? Vagy szexmániás?
Különösebben nem. Inkább érdekesnek vagy mókásnak. De nem is írtam hogy ne menj el általános kivizsgálásra.
Valójában pedig a normális táplálkozás és mondjuk egy jó, mindenkinek ajánlható Taichi edzés eléggé rendbe teszi az embert.
Betegségeket meg lehet keresni/teremteni lelkes orvosokkal, ehhez én nem is kellek.
Na most, én eleve nem teremtenék betegségeket. A pszichiátria rengeteg állapotot betegségnek nevezett el (természetes állapotokat is) és gyógyszer termékeket használ rá. Mert csak.
Ha valaki beteg és nem akar meggyógyulni? Hát 2 dolog van. Egy pszichoterápia arra ne lenne elég, hogy egy beteg ember legalább a gyógyulás szándékát magáévá tegye?
Ha már annyit lehet segíteni, hogy meg akarjon gyógyulni, onnantól már az öngyógyulás eredményekre vezethet, odafigyel a táplálkozásra stb.
Ha meg nem? Akkor is van hogy nem súlyos beteg. A kérdező tikkel, na most emiatt nem kell betegségtudatban élni. És lehet hogy vannak egyébként menthetetlen esetek. Ez tény, attól hogy valakit leszedálnak gyógyszerekkel még nem lesz gyógyult, tehát a jelenlegi gyakorlat szerint van egy csomó beteg, akiken nem tudnak segíteni, csak gyógyszerezik őket. Hát én sem gondolom hogy minden betegséget értünk és tudjuk kezelni akár modern Sajna ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!