Normális ez? Esetleg kettős személyiség?
Őszinte leszek de nem szeretném ha bolondnak néznétek....
Szval,elég zűrös életem van....veszekedés verekedés zsarólás gúnyolás stb. Ezért elgondolkodtam azon h milyen lenne h ha normális életem lenne...és ez az h "megálmodtam" magamnak egy "tökéletes" életet,és egy merészebb másmilyen személyiséget....azt gondoltam milyen jó lenne ha ilyen lennék....csak az a baj h kezdek is olyan lenni tudatomon kívűl.....tehát olyanokat teszek mint például ami rám nem vall megütöm a másikat a suliban,vagy ilyesmi megbántom valamivel pedig általában velem szokták ezt tenni.És nem is nagyon emlékszem h mit csináltam....és az én "eredeti" személyiségem nem is lett volna ilyenre képes és h a legjobb barátnőmnek is mit vágtam a fejéhez pedig vele semmi gondom,de anyunak is.....és az az ijesztő h elaludtam este 8-kor az ágyamban.És hajnal 2-kor kinn ébredem a fürdőben és körülöttem volt anyám sminkkészlete....anyám pedig meggyanúsít azzal h cigizek pedig nem is így van.....(anyukám dohányzik) és eltűnt neki pár szál cigije,meg a nyújtója.....velem él még öcsém (ő biztos nem bírta elvenni mert nagyon kicsi) és nagymamám ő nem dohányzik!
szval másnap megtalálta az ágyneműtartómban.....hűűű pedig én nem tettem oda semmi ilyesmit!!! Szval,nagyon szeretném tudni h ez micsoda válaszokat szerettettel várom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!