Citagenről tapasztalat? (citalopram hatóanyag) Mellékhatásokról tapasztalat?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve szedem, és megállás nélkül megy a hasam. Voltam már millió dokinál, sehol semmi ok. Egyetlen helyre nem mertem még elmenni, vastagbéltükrözésre. A pszichiáterem kizártnak tartja, hogy ez mellékhatás lehet...Emiatt állandóan hullik a hajam, mert nem tud felszívódni a tápanyag, mind1 mennyit eszem:( Nagyon el vagyok keseredve, nektek is ilyeneket okoz? :(((
Légyszi válaszokat!
2013. jún. 1. 11:52
1/7 anonim válasza:
Én citalopram onion-t szedek és nincsen vele gond.ugyan az a hatóanyaga.Biztosan más lesz a baj:S
2/7 anonim válasza:
Ez a hatóanyag is SSRI-k csoportjába tartozik. Nekem ugyanilyen tapasztalatom van vele. Sürgősen hagyd abba, mert nekem is annak idején azt mondták, hogy nem attól megy a hasam és majdnem megkopaszodtam. A hajhullást is az okozza, hogy érzékeny vagy a hatóanyagra. Nálam durva fogyást is okozott és már kórházba akartak belgyógyászatra utalni. Szerencsére volt annyi eszem, hogy leálltam róla. Teljesen tönkre vágja a bélflórát, valamint fülzúgást, izgatottságot, remegést, végtag rángást is okozhat. A májfunkciós értékedet is nézesd meg!
3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi szépen:) Most fognak róla leszoktatni. Jajj most megnyugodtam, hogy tényleg ettől van:) :3
2013. jún. 1. 15:36
4/7 A kérdező kommentje:
A bélflórádat rendbe tudtad tenni?
2013. jún. 1. 15:37
5/7 anonim válasza:
Igen teljesen rendben van. Ajánlom neked a Gasztro 825 probiotikum port. Patikában tudod megvásárolni. Két hónap is lehet mire rendbejön a bélflóra. Szedd nyugodtan hónapokig folyamatosan. Ez a tipusú antidepresszáns arra érzékeny egyéneknek túlpörgetheti az idegrendszerét. Egyébként van még egy ismerősöm akinél ugyanezt a gasztró problémát okozta. Szóval nem egyedi eset.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat:) Most megnyugtattál, hogy van kiút ebből az egész "beteg vagyok de nem tudni az okát" dologból:)
2013. jún. 1. 22:50
7/7 anonim válasza:
Szép fokozatosan hagyd abba a szedését! Nyugtatót szedhetsz. B vitamint /Neuroptimot/ is. Sportolj valamit napi szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!