Létezik még olyan ember, aki 8. -os koráig alig beszélt az iskolában, szinte némaságban élt és mégis normális iskolába járt?
Figyelt kérdés
Utólag furcsának tartom a múltam, hogy általánosiskolában volt olyan hónap, amikor egy mukkot sem szóltam, csak ültem magamban. Igyekeztem és 9.től a másik suliba már barátaim is voltak. Most is félénk vagyok kicsit. Létezik még ilyen ember?2013. máj. 16. 12:24
11/12 A kérdező kommentje:
Értem, sosem jártam dilidokinál, de lehet jó lenne elmenni, bár már sokkal felszabadultabb vagyok.
2013. máj. 22. 19:43
12/12 anonim válasza:
Én egésszen 6. Ig nagyon sokat beszéltem meg hasonlo a lányoktol féltem átmentem másik iskolába és alig beszélek és a lányokhoz hozzá se merek szolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!