Megtaláltam a Rivotrilomat, amit anyukám eldugott. Mennyit vehetek be max h még ne kelljen kimosni a gyomromat megint?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 20:36
2/6 anonim válasza:
Azt, hogy ki mossák-e a gyomrodaz nem az dönti el, hogy mennyit vettél be (vagy ha már itt tartunk ,hogy ténylegesen életveszélyben vagy-e, mert ugye ha ott fetrengessz ki tudja mennyit vettél be és csak bealudtál vagy már úgy túlküldted magad, hogy ki kell) hanem az, hogy az orvos hgy dönt, mert az a biztos, ha kimosatja a gyomrodat, egyrészt, mert akkro ugye ő megtette a magáét, másrészt neked ott egy rossz élmény, amiből tanulnod kéne. Más kérdés, hogy ha benzokkal küldöd túl magad nem sok emléked lesz belőle. Számokat nem fogok ide írni (direkt) egyrész megkeresheted ezeket a megfelelő helyeken, másrészt szerintem ha ennyire nem vagy képben ezzel akkor nem kéne tolni, mert nem gyerekjáték. A benzok nem a könnyűdrog kategóriába tartoznak.
3/6 anonim válasza:
Mennyit vettél be legutóbb? Én 0,5-ösből 48-at és nem kellett mosni a gyomrom. Mondjuk én már sokszor túladagoltam magam hasonlókkal.
Viszont emlékszel, legutóbb mikor mosni kellett, milyen volt? Jó, mi? Azt szeretnéd megint? Szerintem elég undorító. (mondjuk nekem nem kellett mosni még sose, csak hánytam össze vissza meg nem tudtam magamról, elég undorító dolog ez)
Szerintem jobb, hogy anyukádnál van, én magamtól adtam oda neki legutóbb, mert tudtam, hogy nem fogom tudni kontrollálni magam.
Adja neked egyesével, amúgy pszichiáterhez jársz? Vagy honnan van rivotriled?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Meghalt apa meg tesó balesetben. Ekkor terhes lettem, párom dobott, abortusz. Azóta járok pszich.-hez. Odaadom anyunak.
2013. máj. 13. 22:19
5/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled történt, abszolút érthető, hogy inkább elnyomnád magad a rivóval... :( Csak.. ne mis tudom, ilyen helyzetben mit tud mondani mégis egy pszichológus... figyelj, ha másért nem, akkor anyukád kedvéért próbáld meg nem túladagolni magad... Mert neki már csak te maradtál, őt is ugyanolyan veszteség érte (jó az abortuszt kivéve-gondolom-) és azért elég brutál lenne, ha még téged is elvesztene.
6/6 anonim válasza:
ORVOSI CITROMFŰ, ezt kérd a gyógyszertárban. Nagyon jó nyugtató hatással rendelkezik. Részvétem egyébként! :( Nekem mikor a suliban nem mentek jól a dolgaim meg a papám meghalt akkor írtak fel Frontin 1 Mg-ot és nagyon rászoktam.. Az citromfű viszont nagyon jó és van amikor a Frontin sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!