Létezik hogy a nyár elő hozza sokkal jobban a szorongást mint egyébként?
Figyelt kérdés
Elvoltam amíg nem volt meleg,de mióta jó idő lett kifejezetten nem vagyok jól.Torok szorítás,szorongás,rossz kedv,lehangoltság.Nem tudom az időjárással össze függésben van-e,mert különösebb dolog nem történt velem,ami elő hozhatta volna.2013. máj. 2. 09:06
1/8 anonim válasza:
igen, nálam is ez van jóideje. én alapból utálom a nyarat, mindig akkor szorongok, akkor vagyok depressziós... leginkább ősszel szoktam jól lenni és télen :/ lehet a front is a ludas, pl h most a télből mentünk át a nyárba, így nem volt átmeneti időszak, egyből jött a meleg.
2/8 A kérdező kommentje:
Érdekes.Télen jól voltam,mégis vártam a nyarat.Most meg tök rosszul vagyok,inkább lenne hideg:-(
2013. máj. 2. 10:32
3/8 anonim válasza:
Rám most pár napja rámjön a szapora légzés és a magas pulzus :/
4/8 anonim válasza:
Amit leírsz az sima tápanyag és vitaminhiány is lehet, ami télen összejöhetett, pl a magnéziumhiány is okoz ilyenket, hat a hangulatra, az izmok görcsösebbek, a szorongása, a kedvre, esetleg próbáld a magne b6-ot kúraszerűen, és csináltathatsz vérképet is hátha az is kodob valamit.
5/8 anonim válasza:
Én is ugyan így jártam télen jól megvoltam de utálom mikor kimegyek az utcára és nincs olyan pillanata hogy valaki ne jönne velem szembe.
6/8 anonim válasza:
ez furcsa, mivel egyébként az emberek többsége télen depressziós ,lehangolt, a hideg, illetve a sötétségből kifolyólag
7/8 anonim válasza:
Tanítják ám h nyáron sokkal több az öngyilkosság, mint télen! Pont azért van így, mert télen minden szürke, köd van, hideg, majd bejön a tavasz meg a nyár és mindenki szabadban van, azt látod h mindenki színesen öltözik, virágoznak a fák, madarak is csipognak, tök jó minden. Na épp ez az ellentét ami miatt ti rosszabbul érzitek magatokat, mert hát mindenki vidám és színes, de én mégse.. Ilyen egyszerű a magyarázat. Szociológián tanultuk ezt, statisztika támasztja alá h nem télen és ősszel érzik magukat rosszabbul a problémásabb emberek.
8/8 anonim válasza:
Utolsónál a pont, de kiegészíteném egy saját gondolattal is. Szerintem az is a baj a nyárral, hogy ilyenkor lekerül a ruha. A szorongásos emberek amúgy is önbizalomhiánnyal küszködnek, és úgy vélik, hogy csúnyák, vagy kövérek, stb. Télen ezt remekül el lehet takarni, de nyáron nincs alibi, le kell vetkőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!