Történhetett olyan, hogy egyik napról a másikra butább lettem?
Szóval az a helyzet, hogy matek szakra járok gimnáziumban és mindig is jó voltam matekból. Mármint mindig is jó volt a logikám, és hamar rá tudtam jönni a feladatok megoldására.
De a múlt héten matek órán egyszerűen képtelen voltam megoldani egyszerű feladatokat is. Most pedig a háziba is olyan feladat megoldására nem jövök rá, amit szerintem simán tudnom kéne. :S
talan faradtabb voltal a megszokottnal. en matekbol mindigis hulye voltam, de olyan volt mar, hogy sokaig kellett gondolkoznom egy angol szovegen.
lazits idonkent, meditalj, aztan fuss neki megegyszer. proba cseresznye ;)
Uh, köszi a gyors választ. Hát nem tudom, múlthéten 2 órán is így voltam, meg ugye most is szenvedek a házival.
Mondjuk az igaz, hogy lelkileg nem vagyok most a toppon, de nem tudom, hogy ennek mennyi köze van a matekhoz.
Megpróbálom magam lekötni amerikai focival, hagyom a fenébe az egészet.
Valami olyan érzésem van, mint a regény vége fele a Virágot Algernonnak főszereplőjének.
Amikor nekem picik voltak a gyerekeim, akkor az egyik kedves barátnőmtől azt hallottam, hogy : ne lepődjek majd meg, de jobb ha előre tudom, hogy a gyerekek hol testileg fejlődnek, hol szellemileg...
Mikor a szervezetüket a tesi fejlődés "köti le", akkor szellemileg nincsenek annyira a csúcson...
Mikor meg szellemileg fejlődnek, akkor a testi fejlődés lassul le...
Ez tényleg így van!... :-)
Már 18 és 19 évesek a gyerekeim, én is állítom, hogy ez így van!
Valószínűleg nálad is most a testi fejlődés gyorsult fel, ezért úgy érzed, hogy az eszed nem vág úgy, mint kellene.
Ezt kiegyenlítheted, ha kicsit besegítesz a szervezetednek +vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel!
Fantasztikus hatású az agyműködésre a SZÓJALECITIN kapszula : mióta ezt adom a gyerekeimnek, azóta látványosan könnyebben tanulnak, játszva memorizálnak verseket, amellett a testi fejlődést is segítik. (Csak jó hatásai ismertek!)
Napi 1200mg-ot vegyél be belőle (többféle ilyen szójalecitin kapható)
Nagyon jó hatású lehet még a TINI-VITAMIN tabletta, ebben minden szükséges megtalálható, ami a kamaszoknak kell. (Nem a szójalecitin helyett, ha mellette kell szedni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!