Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen személyiségzavar okoz...

Milyen személyiségzavar okoz természetellenes rajongást egy híres személy iránt?

Figyelt kérdés
Van itt az oldalon egy kérdés, ahol a nő mindig azt mondja a férjének, hogy Marilyn Manson mellett ő mindig csak második lesz az életében és már kábé válni akar, mert a pasi ezt szóva teszi, hogy kisség bunkóság. Miért rajonganak egyes emberek ennyire betegesen? John Lennont is meggyilkolta egy rajongója. Mi ennek a pszichés háttere?
2009. szept. 27. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:

elolvasnám a kérdést. Be tudnád esetleg linkelni?

Amúgy kislány koromban én is rajongtam, akkor szerintem ez még teljesen érthető. De hogy felnőtt embert mi vesz rá arra, hogy egy általa nem is ismert híres emberbe belezúgjon azt nem tudom. Semmiképp nem normális.

2009. szept. 27. 17:06
 2/10 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Persze kis korban normális, de ez tényleg fura nagyon. Amúgy nem volt egy népszerű kérdés, csak én írkáltam és pszichológuskodtam egy kicsit ott :D

2009. szept. 27. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Erotománia?
2009. szept. 27. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Arra nincs bizonyíték, hogy a nő elérhetőnek tartaná Mansont vagy egy szintre helyezné magát vele.
2009. szept. 27. 18:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt csak abban a topikban felvetettem mint lehetséges megoldást. De szerintem nem normális, ha válni akar. Ha pedig ismeretlenül a férje elé helyezi, akkor igenis közelinek kell magához éreznie.
2009. szept. 27. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az erotomániához közelebb van. De pont Mansont?XD Én is szeretem a fura embereket, de őt bottal sem piszkálnám meg:/
2009. szept. 27. 19:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Jahh, de nem mindegy hogy különleges és pont, vagy különlegesen undorító :D Viszont gondolkoztam és lehet ebben az egészben valami ilyen misztikus agybaj is. Hogy mondjuk mansonnak ezt a sátánista, sötét, ezoterikus fas.sságát veszi be a csaj és úgy érzi, telepátia van köztük, vagy hogy együtt kell megcsinálniuk az antikrisztust, vagy vmi ilyesmi XD Igazad lehet, de mindegy úgyse tudjuk lekezelni neten keresztül.
2009. szept. 27. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ő csak egy tucatkülönc:/ nincs benne különösebben érdekes.
2009. szept. 28. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem személyiségzavar, hanem a tudatlanság és/vagy fiatal korból fakadó, élettapasztalat hiányából adódó befolyásolhatóság, valahova tartozás kényszere.

Te is sokat elárultál a zsenge korodról ezzel a kérdéseddel, de ne is törődj vele, majd elmúlik ;)

2009. szept. 30. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valami olyasmi van a háttérben, hogy már annyira rajong az imádott sztárjáért, hogy már nem érdekli más, csak az a sztár... Aki még olni is képes, az szerintem beteges és olyan, "ha nem lehet az enyém, másé se legyen" alapon van.
2009. okt. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!