Normális vagyok, ha sajnálom elrakni a plüsseimet?
Sztem igen...de ha mégse, nem vagy egyedül...én is sajnálom elrakni őket, mert mindegyikhez vlmi vagy vlki emléke füz(igaz egy párat már kidobtam).
Pedig már 17 éves vagyok...te hány éves vagy?
Nyugi már! Semmi gond ezzel;) Én is így wagyok!
13/L
Van egy mondás, hogy amitől nem tudunk megválmi, azt nem birtokoljuk - az birtokol minket.
Természetes, hogy kötődsz hozzájuk, de ne feledd, hogy valójában nem a plüsst szereted, hanem az emléket, ami hozzád fűződik, és az emlékeket semmi és senki nem veheti el tőled! Ha eldobod a plüssöket, ha nem.
Ha annyira nem tudsz tőlük megválni, nem olyan nagy ügy, max. eltartogatod őket, ezért senki nem fog megszülni, ha jól esik. :-) Az emebrek amúgy is szeretnek őrizni szimbólikus dolgokat, nekem is tele van velük a lakás. :D
Csak olyan érzésed ne legyen, hogy ha eldobnád, az illetőnek "ártanál" vele, akitől kaptad, mert ez csak egy tárgy, az a lényeg, amit éreztek. :-)
Szóval ha nem szeretnéd, ne dobd el őket, csak ne legyenek rögeszméid. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!