Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Petefészkemmel lehet gond,...

Petefészkemmel lehet gond, amiatt mert nem vagyok kibékülve magammal, viselkedésemmel, külsőmmel, nőiességemmel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 00:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

melyikre?

endokrinológushoz ingyen tudsz menni. nőgyógyászhoz is.

+ van több ingyenes pszichológus is, illetve (ön)segítő csoportok is.

2013. ápr. 18. 16:57
 12/14 A kérdező kommentje:

csoprtokba biztos hogy nem megyek....az 100 %

pszichológushoz háziorvos kell, és nem megyek be a háziorvosomhoz

2013. ápr. 18. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:
AZ öngyötrő gondolatok készítenek ki.Bocs. de gyanakodó és bizalmatlan vagy,psziholgus nem jó, mert ott van a szomszédod,önsegitő csoport,vagy háziorvos nem megbízható mert kiszivárog a betegséged,megtudják mások is.Bántonak a férfiak:gondolom soha nincs egy kedves szavad,mosolyod,ki szereti a kaktuszt?Ez a világfájdalom csak neked árt!Nem szakember kell, hanem emberekhöz közeledni,barátkozni.Felejtsd el a rosszat,Próbálj kicsit lazább lenni.Nehéz váltani de érdemes.
2013. dec. 16. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell háziorvostól beutaló! Bármikor elmehetsz pszichiáterhez biztosan, de szerintem pszichológushoz is sztk-s rendelésre. Magánrendelésre meg nem is kérdés, hogy nem kell beutaló, csak pénz.

Úgy tudom, pszichiáter szakorvos írhat fel neked terápiát pszichológusnál, és akkor ez ingyenes, de nem akarok hülyeséget mondani, kérdezd meg őt...

2013. dec. 17. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!