Film! Film! Sorozatok!?
Figyelt kérdés
van olyan h egy ember nem bírja ki újj filmek nélkül mert én ezt érzem magamon.ha nincs olyan film amit még nem láttam akk elkap egy érzés egy olyan nagy unalom meg minden h ffúúúúú?erre rá lehet szokni?2013. ápr. 12. 16:12
1/2 anonim válasza:
Persze, de biztos vagyok benne, hogy nem láttad az összes filmet. :) Van sok régi film is, keresgélj azok között.
Sokszor én is unatkozom és, akkor megnézek egymás után több filmet és is utána is úgy érzem, hogy még mindig csak az unalom van. Próbáld meg magad mással lekötni. Haverokkal vagy sportolj, olvass.
2/2 anonim válasza:
egy egy jó alkalom, hogy sok mindent megtanulj a függőségről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!