Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok koncentrálni?

Miért nem tudok koncentrálni?

Figyelt kérdés
Bekerültem egy erős gimnáziumba de képtelen vagyok tanulni. Ha elkezdtem olvasni az anyagot 10 perc múlva azon kapom magam hogy abbahagytam az olvasást és mást csinálok. Általában az is zavar hogy nincs bekapcsolva a számítógép és midig eszembe jut valami fontos teendő. Azt mondták hogy ez azért van mert nemrég kezdődött az iskola de már 3 hét eltelt ráadásul rengeteg dolgozatot írunk ezért nem várhatok addig amíg a szervezetem visszaszokik.
2009. szept. 20. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
én is teljesen így vagyok ezzel, pedig már tavaly szeptember óta egy nagyon erős gimibe járok :)
2009. szept. 20. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Eddig rendszeresen tanultál?

Mert nálam az volt a probléma érettségi előtt,hogy kb.4 év után valami csoda folytán juthattam el az érettségiig(számos puskázási módszer igénybevétele mellett,és jó blöffmester vagyok)Semmit nem tanultam és mikor érettségire készülgettem ezen kaptam magam én is amin Te.

Tehát ha te se nagyon tanulgattál akkor vissza kell magad szokatnod.Méghozzá először olyan dolgokat kell tanulmányoznod ami érdekel(bmi legyen is az)azután könnyebben megy a koncentráció.Ajánlok még magne B6-ot és folyékony aranycseppeket ezek erősítik a koncentrációképességet.

Azért pedig külön tiszteletem,hogy érdekel ez a probléma,mert sokan le se szarjál ezt.(pl.én is így voltam de érettségi előtt beféltem:S)

Remélem tudtam segíteni.

2009. szept. 22. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Gimiben nem kell tanulni, elég ha megjegyzed amit a tanár mond órán, és becsületesen odafigyelsz.Én soha nem tanultam és 4.1-es átlagom volt 12. év végén, és az érettségik is jók lettek.Fősulin kell tanulni, de ott nagyon:S

19f

2009. szept. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!