Van olyan Csernusos bevállalja videó, ahol egy másik pszichiáterrel, vagy terapeutával beszélget?
Figyelt kérdés
Ahol a másik terapeuta, pszichiáter őszintén beszél a saját érzéseiről, életéről, gyengeségéről?2013. márc. 31. 12:19
1/6 anonim válasza:
Nincsen. Én valamennyi Csernust láttam, de ilyen nem volt.
2/6 anonim válasza:
Azért Csernust nem tartják akkora mágusnak a szakmabeliek, hogy egy kolléga őt válassza szupervízorának.. Egy fordított felállást előbb el tudok képzelni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szupervízióra gondoltam, hanem olyan őszinteségi dologra, mint amit a tvben is csinált.
Szerintem neki nincs is szupervíziós végzettsége, de nem tudom.
2013. márc. 31. 16:37
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem különösebben jó szakember, sőt. Ilyen könnyen emészthető médiába jó lesz. Intelligensebb, bántalmazott érzékeny magához őszinte embernek szerintem sokat árthat. Drogosokhoz jó lehet, nem tudom, mert ők olyan letompultak.
2013. márc. 31. 16:42
5/6 anonim válasza:
Ha nem is szupervízió, de milyen pszichiáter vagy terapeuta vállalná, hogy a tv-ben őszinteségi rohamot produkáljon Csernus Imrének? Aki utána nem szeretne praktizálni.:P
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!