Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti jártatok már alva? Vagy...

Ti jártatok már alva? Vagy inkább, magyar nyelven: Volt már alvajárásotok? Láttatok valakit alva járni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 22:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És leginkább hány évesen kezdődik az ilyesmi?
2013. ápr. 8. 15:32
 12/13 anonim válasza:
39%
Ez nem kezdődik és nem is fejeződik... Ezzel születünk,és vagy kinőjük vagy nem
2013. ápr. 13. 19:16
 13/13 anonim válasza:
Én is alvajártam már párszor és anyám mondta el reggel. Annyira megijedtem, hogy utánna következő éjjel el sem mertem aludni. Amikor elaludtam az kb. reggel hat volt és a vekker (iskolanap kedd) fél hétkor fel is keltettt. lusta voltam felkelni mert álmost voltam tehát hagytam hogy egy percig ott csörögjön... máskor meg a táborban egy hetedikes kérdezte, hogy ki alvajáró, én meg nem tudtam, hogy mi az, tehát lefeküdtem és arra ébredtem, hogy beverem a fejem. (emeletes ágyban felül aludtam, és nem tom, hogy jutottam le a létrán, de az alattam lévő ágyába, be akartam mászni) volt, hogy (három napja) apámnál aludtam és az ágyban ugy hajnal 4 körül felébredtem, hogy fázok és be akartam takarózni, de a fejem alatt volt a takcsi mert meg fordultam az ágyban és oda gyűrhettem, de nem tom hogy mikor...
2013. ápr. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!