Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez a jelenség?

Mi lehet ez a jelenség?

Figyelt kérdés

Már három napja érzem mintha kóvályogna a fejem. Nehéz leírni mert olyan mintha mindjárt elájulnék. De semmi más tünet nincs csak néha ilyen beszédülés. Folyamatosan az érzem, hogy le kellene dőlnöm piheni, megnyugodni mintha sok feszültség lenne bennem. Ez az idegi kimerültség jele lenne? Egyszerűen nincs is szédülés csak beképzelem? Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2013. márc. 20. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Kimerültség, vegetatív idegrendszeri probléma, de akár alacsony vérnyomás is lehet. Menjél egy hét szabadságra, pihenj, kapcsolódj ki és ha elmúlik, akkor egyértelmű, hogy kimerültél.
2013. márc. 20. 11:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem hónapokig fenn állt a szédülés. Aztán kiderült, hogy alacsony a vércukor szintem. Ami pedig azért volt, mert már nem bírtam sulit, az állandó idegeskedést stb..
2013. márc. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!