Hogyan lehet az egyik kórház pszichiátria zárt-osztályáról, egy másik kórház pszichiátriai zárt-osztályára kerülni?
Figyelt kérdés
Édesanyám erős szorongásos, tünetekkel került a pszichiátria zárt osztályára. Ezt a kórházat nem szeretném megnevezni, de szörnyűek a körülmények, egyáltalán nem foglalkoznak ott az emberrel, még a fürdetésben sem segítenek a betegnek. Nagyon aggódom, tudtok-e olyan kórházat ahol jobbak a körülmények, hogyan lehet átkerülni másik kórházba? Bármilyen tapasztalatot, vagy tanácsot szívesen fogadok! Nagyon fontos lenne, kérlek titeket aki tud segítsen. Köszönöm szépen!2013. márc. 11. 23:28
1/2 anonim válasza:
A szorongás miatt miért kell fürdetni?
Na, nem is ez a lényeg. Sajnos mindenhol borzalmasak a körülmények. Gondolom spéci szanatóriumra meg nincs pénzed. A legtöbb, amit tehetsz, hogy megpróbálsz beszélni a nővérekkel, gondozókkal, orvosokkal, hogy legyenek emberségesebbek. Szerintem sima útja van az áthelyezésnek egyébként, megpróbálhatod azt is, de csöbörből vödörbe, ahogy szokták mondani.
Szorongás miatt miért van zárt osztályon? Ez egy kicsit fura nekem.
2/2 anonim válasza:
Én nagyon megértelek, de ismeretség nélkül ezt nagyon nehéz lenne kivitelezni. Először befogadó kórházat kellene találni, aztán a beteget átszállítani. Hogy ott aztán valóban jobb lenne, arra nincsen garancia. A zárt osztály sehol sem vidám hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!