Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak engem idegesít, hogy...

Csak engem idegesít, hogy mikor a poklok poklát élem meg, azt mások egyszerűen csak "depinek" becézik?

Figyelt kérdés
De most komolyan. És akkor jönnek azzal, hogy "jajj, ne depizz már..".. Én meg mindenkit küldök el a francba és kizárok a világomból, pont ezért.
2013. márc. 5. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, engem is idegesít, meg tudnám ölni őket amikor leírják nekem, mi van megint depis vagy?
2013. márc. 5. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát ebből aztán tudjuk, hogy mi bajod van. Biztos apuci nem akarta megvenni neked a méreg drága ruhát / számítógépet...
2013. márc. 5. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
Ja. Borzasztó.Kértek egy papírzsepit, depik?
2013. márc. 5. 22:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, apuci nem akarta, meg nem is tudta volna a föld alól nehéz az ilyet intézni...
2013. márc. 5. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar! A depinek több fokozata van. Attól még a tiéd is beleillik!
2013. márc. 5. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Csak azok mondanak ilyeneket, akik még sosem élték át. Tőlük kap az ember olyan épületes tanácsokat, hogy "jajjnecsináldmár, fel a fejjel, süt a nap, örülj neki, hogy van két karod-lábad". Aztán megsértődnek, ha elfordulsz tőlük, mert olyan "antiszoc" vagy. Hát, nem kár értük.
2013. márc. 5. 22:59
 7/11 anonim ***** válasza:
ha ennyire magadra veszel ilyeneket mikor magad alatt vagy akkor tényleg nem lehetsz annyira depis...
2013. márc. 6. 00:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem is zavar ez a szó, de akkor jobban, ha valaki a saját állapotára használja. Olyan...kamu. Divatos, sablonos, komolytalan kifejezés.
2013. márc. 6. 00:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi bánt téged ezen, de a depresszió iszonyatosan rossz betegség. És sajnos az a tény, hogy az emberek becézik is, azt jelenti, hogy eléggé gyakori is. Kedves kérdező: neked van depressziód? És legalább kezelteted pszihiáterrel?
2013. márc. 6. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:

#7: Pont ilyenkor, amikor az ember leginkább maga alatt van, akkor vesz magára ilyeneket.

Kérdező: Engem abszolút hidegen hagy, hogy ki minek hívja. Attól még gyógyíthatatlan betegség marad, ha szorongással kevert depressziós zavarnak nevezik a betegségemet a depi helyett.

2013. márc. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!