Hasfájdalom lehet stressz miatt? Inkább oldalt szoktam érezni, hol a jobb oldalon h a balon, vagy épp mindkettőn.
Figyelt kérdés
Nyáron nem volt, csak amíg kb tartott a suli ezért gyanakszok rá. Voltam orvosnál, volt h annyira fájt h bent is fogtak a kórházban pár napig, vizsgálgattak, de nem találtak semmit. A vakbelem környékén és a petefészkeimtől nem messze szokott fájni és úgy nyilamlik felfelé, de vki mondta azt is amikor mutattam h hol fáj, h ott a májam is van már.2009. szept. 10. 14:16
1/3 anonim válasza:
Szia, én is pont igy voltam/vagyok, hol jobb oldalon fáj hol bal oldalt, én is voltam korházba és nekem se találtak semmit, azt mondták idegalapon van, és aztán rájöttem én is, hogy tényleg attól...
2/3 anonim válasza:
ez pedig elég vakbél gyanús. ha idővel rosszabbodik, rögtön menj orvoshoz, mert valszeg vakbél, ami ha elfajul, perforálódik, azpedig életveszélyes.
sajnos a vakbelet van h nemveszik észre rögtön az orvosok.
3/3 A kérdező kommentje:
Vakbélgyulladás gyanújával kerültem kórházba, de aztán mondták h nem az. Meg tényleg érdekes h nyáron nem volt ilyen problémám, csak most a napokban összejött pár dolog és akkor nagyon görcsöltem.
2009. szept. 10. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!