Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az mentális probléma, ha 165...

Az mentális probléma, ha 165 cm-hez 74 kilósan anorexiás lányok képeit nézegetem?

Figyelt kérdés

26 éves friss anyuka vagyok, a babám két hónapos. Nagyon meghíztam a terhességem alatt, de mivel szoptatok, nem fogyókúrázhatok. Annyira szeretnék vékonyabb lenni, hogy vágyakozva nézem az anorexiások képeit. :(

Mit tegyek, hogy ne legyek anorexiás?

2013. febr. 17. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Nem vagy kórosan sovány, a betegség az lenne ha kövérnek látnád magad vékonyan, és a fogyásról szólna az életed.

A kérdésedből ez nem következik..

Van egy olyan, hogy 'paleolit táplálkozás'. Olyan érdekes, hogy a legtöbb amit a fogyásért tehetsz egyszerre a legjobb amit szoptatás alatt tehetsz (ehetsz). Olvass csak utána kicsit! :)

2013. febr. 17. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Mentális probléma, ha lelkibeteg, haldokló emberekre szeretnél hasonlítani.
2013. febr. 17. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha még csak nem is fogyókúrázol (nemhogy nem eszel egyáltalán semmit), igazán nem kell tartanod attól, hogy "majd egyszer" anorexiás leszel. Egyelőre csak vágynál rá, hogy vékonyabb legyél, ebből szerencsére nem következik feltétlenül a későbbi étkezési zavar.

Mindenesetre az biztos, hogy inkább vágyhátnál egészséges, átlagos, jó alakra, mint hogy kórosan sovány legyél a 74 kilóból. Gondolj arra, hogy a szoptatás időszakában sokan fogynak ételmegvonás nélkül is, és lehet, hogy csak átmeneti hangulatingadozásod van így szülés után, és ezért vágysz ilyen szélsőségre.

2013. febr. 18. 07:27
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Remélem nem leszek anorexiás szoptatás után. Pedig már betáraztam mindenféle fogyiteát, meg almaecet kapszulát, néztem fogyi étrendet is, meg vetettem a férjemmel egy futópadot is. Szerintetek beszéljek a férjemmel erről a dologról?

2013. febr. 19. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze! Már csak a saját lelked megnyugtatása végett is. Lehet, ha átbeszélitek te is rádöbbensz, hogy milyen butaság ilyenekbe belelovalni magad. Persze, mozogj kedvedre, próbálj egészségesen táplálkozni, de ne ess túlzásba!
2013. febr. 19. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, beszélj.

De 'fogyitea' és futópad helyett a piacot lehetett volna meglátogatni.. húsért és zöldségekért, gyümölcsökért. Más nem kell! :)

2013. febr. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!