Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet csinálni a szereteth...

Mit lehet csinálni a szeretethiánnyal?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy állandóan azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne megüölelni egy lányt, megsimogatni a hátát vagy a haját és egyszerűen folyamatosan ez jár a fejemben.Sokszor álmodok is ilyet.Viszont nincsenek lánybarátaim sem, akiket megölelhetnék, két ember van az életemben, akit megöleltem, ez pedig anyukám és nagymamám, a korombeli lányokkal még egy pusziig sem jutottam el, sőt, ha belegondolok, életemben nem értem még hozzá egy lányhoz sem.És valószínűleg ez így is marad még egy jó ideig, az okokat inkább nem sorolnám.

Szóval, mi az a dolog, amivel ezt az érzést és gondolatokat elnyomhatom magamban?

16/F

2013. febr. 14. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

tegnap 17:59

Szerintem sokan cserélnének ezzel a szerb milliomossal, aki megél a nyomorából és igazából nincsenek hétköznapi, filléres problémái. Nem motiváló, hanem már idegesítő, hogy ez az ember az etalon. Gyűlölöm a motivation-speakereket....

2013. febr. 15. 02:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van. Soha meg sem érintettem egy lányt pedig 21 vagyok már.:S:S
2013. febr. 15. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Még előző vagyok: Jah és egyébkén tényleg ől én már idegroncs vagyok.
2013. febr. 15. 18:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
2013. febr. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!