Ti mit tennétek a helyemben? (barátnő)
Sziasztok.
3 hete bekerültem a pszichiátiára. (rossz álmok,fejfájás.)
Mondanom sem kell, hogy ott öngyilkosok, érvagdosók voltak.
De egy baromi jó társaság. Mindenki kiált a másikért, óriási összetartás. Az a baj hogy szinte mind intézetis,nevelőszülős. (sokaknak öngyilkos lett az annya)
Az első naptól kezdve, szemeztünk egy lánnyal. (ő is ilyesmivel került be mint én)
Sajnos ő nevelőszülős, és elég bunkók a nevelőszülei.
A lényeg, hogy összejöttünk. Nagyon aranyos,kedves,szép. Nem azt néztem, hogy milyen márkás a ruhája, milyen a kabátja, mennyi ruhája van. Én nem nevelőszülős vagyok szerencsére, és vannak márkás cuccaim. A lényeg, hogy nem ezt néztük egymásban. Teljesen egymásba szerettünk. Így ment 3 hétig, minden oké volt. Mindkettőnknek sokkal elviselhetőbb volt így!
Rengeteget foglalkoztunk egymással. Azonban, most kikerültem, ő pedig bent van. Mindenkinek hiányzom, és nekem is ők. De legjobban a barátnőm. Tudom, nem lett volna szabad belemenni.
Úgy néz ki, új nevelőszülőkhöz kerül. Ide, abba a városba ahol én lakom! :) Ennek nagyon örülök, állítólag nagyon kedvesek, aranyosak lesznek az új nevelőszülei, és megengedték neki, hogy tarthatja a kapcsolatot a barátaival.
És elmondhatatlanul sajnálom, hogy pont neki jutott ilyen élet! :(
Megint új helyre kerül, ez borzasztó nehéz.
Mondtam neki, hogy rám bármikor, bármiben számíthat, segítek neki bármiben. Leírtam neki a lakcímem,telefonszámom, stb..
Megígérte keresni fog ha kikerül.
De nekem eszméletlenül hiányzik, pedig még tegnap jöttem haza. Nem tudom mit tegyek, de szeretem, és ő is engem.
Nem tudom mit tegyek.. Szüleim átvinnének hozzá, át is buszozhatnék. (70km-re lakik most.)
De a nevelőszülei miadt nem lehet.Várnunk kell, amíg új nevelőszülőhöz kerül!.:(
Semmilyen körülmények között nem hagyom cserben..
Nem használtam ki, és segítek neki bármiben.
Tudom, nem lett volna szabad belemenni..
Mit ajánlanátok? Mit tennétek a helyemben??
15F
Szerintem ebbe ne nagyon bonyolódj bele...
Ezzel lehet, hogy olyan terheket veszel a válladra, amikre legkevésbé sincs szükséged...
Ez eddig nagyon szép tőled, kicsit elkeserítő. Mindíg annak van sz*r sorsa aki jó ember. A sz*métnek meg mindene megvan boldogan éli az életét. Ez szinte mindíg így van sajna.
Pont abban a korban vagy amikor nagyon bele lehet zúgni valakibe, és gondolom a lány is.
Tudod... Lehet hogy most rossz tanácsot adok, de én együttmaradnék vele, és megpróbálnék olyan boldog lenni vele amennyire csak lehet.
Kivárnám, ha pl fél évet is kell várnom. És utána is átjárnék hozzá, segíteném amiben csak tudnám.
Egymás lelki társai lehetnétek.
Csak jót kivánok nektek.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!