Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szakpszichológushoz, vagy...

Szakpszichológushoz, vagy hipnoterapeutához menjek inkább?

Figyelt kérdés

Van egy komoly párkapcsolati problémám, amit szeretnék megoldani minél hamarabb. 2 szimpatikus lehetőség van:

1. Makai Gábor ( [link] klinikai szakpszichológus, aki 60 perces órákat ad, vagy

2. Szücs Szilárd Levente ( [link] pszichológus és hipnotizőr, akinél teljesen kötetlenek az időkeretek.

A 2. lehetőségnél az a gond, hogy ugyebár nincs konkrét orvosi végzettsége, viszont mégis többet nyújt, mint egy "sima" pszichológus. Nem tudom eldönteni, hogy egy szimpla beszélgetés elég lehet egy igazi, vérbeli orvostól, vagy inkább menjek egy kevésbé kiszámíthatóbb, de mégis jobb lehetőségekkel kecsegtető személyhez.

2013. jan. 31. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a sima pszichológushoz mennék, a hipnoterápia amúgy is nagyon jó.

Már csak azért is, mert az orvosi terápiáknak gyakran eszköze az, hogy a terápia mellé gyógyszert is kapsz.

Személyes tapasztalatom alapján is jobbak a sima pszichológusok, mint a pszichiáterek.

2013. jan. 31. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor Szűcs Szilárd Leventét válasszam?
2013. jan. 31. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
az első sem pszichiáter ahogy írod ... rákattintottam, de a képe alapján én nem mennék hozzá, nem szimpatikus ... ezért inkább a második, bár az ilyen varázslőkban nem hiszek
2013. febr. 1. 00:09
 4/6 Emese1977 válasza:
100%

Megnéztem a Makai Gábor oldalát és szerintem egyértelműen őt kéne választani...... nem azért mert sok sok média szereplése van, hanem azért mert SZAKKÉPZETT szakember, ritka az ilyen......

Ha nekem kéne választani, akkor biztosra mennék, nekem meg a szakképzettség fontos......

A szimpátia meg nagyon szubjektív...... Remélem tudtam segíteni....

2013. febr. 5. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tévedésben vagy, ez a Szűcs Szilárd Levente NEM pszichológus! Nincs pszichológusi diplomája, egy sarlatán. Mindenféle alternatív nem államilag elismert képzéseken vett részt. Az ember nem bízza ilyenre magát, mert ki tudja, milyen károkat tud okozni. Még írja is, hogy nem végezhet gyógyító tevékenységet! Amit csinál, az csak felelősség nélküli pénzlehúzás!
2017. máj. 20. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de végül kihez mentél?
2023. ápr. 3. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!