Hol lehet egy nagyobb városban pszichiátert találni aki ingyenes?
Figyelt kérdés
Vagy kitől kérhetnék segítséget?? Azt hiszem már nem tudok megbirkózni a körülöttem történő dolgokkal!
19/L
2009. aug. 31. 21:18
1/4 anonim válasza:
szia. a háziorvoshoz menj el, ő ad beutalót és akkor ingyenes a pszichiáter.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt nem tudtam!
2009. aug. 31. 21:37
3/4 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, mi a baj, de első lépés valóban a háziorvos. Ő fog tudni téged tovább irányítani. A nagyobb városokban sokszor a kórházak részeként működnek pszichiátriai intéeztek is. (nem magán, hanem állami) Ezek beutalóval valóban ingyenesek lehetnek. De én úgy sejtem, talán pszichológus is tudna neked segíteni.
4/4 anonim válasza:
Nekem nem kellettbeutaló, egyszerűen elmentem, mikor rendelés volt, állami pszichiátriára, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!