Miért van az, hogy alapjáraton félek az apámtól?
Figyelt kérdés
Régen sokat vert 10 éves koromig, de mivel egy pesszimista komor "vészmadár" ember még a mai napig kerülöm a társaságát. Most is olyan. Anyám néha cseszeget, hogy "menj már oda az apuhoz egy kicsit". De erre a felszólításra mindig ideges leszek és nemet mondok. 10 éves korom óta egyszer nem szólítottam úgy hogy apu csak úgy hogy, "hé figyelj!; hallod; stb". A félelem az apámtól még a mai napig bennem van.
Miért alakult ez ki nálam.
31/F sajnos ennyi idősen is így van. Bocsánat ha valakit felidegesítettem a kérdésemmel.
2013. jan. 23. 17:40
1/1 anonim válasza:
Szerintem az, hogy sokat vert, épp elég magyarázat. Hiába vagy már felnőtt, a gyerekkori sérelmek benned vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!