Mit tegyek hogy uralni tugyjam a gondolataimat?
TUGYJAM??????????????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Előbb tanulj meg írni, aztán gondolkozz!
Csak hogy ne gondolkozz, hogy lenne helyesen: TUDJAM.
Van itt még mág hiba is. Pl.: "ojan" = olyan, "nemigaz" = nem igaz, "nemtudok" = nem tudok. És azt, hogy "agamhozvonzom a vegzetem" azt egyáltalán nem értem!
Szóval, csatlakozva az előttem szólóhoz, legelső lépés nyelvtant tanulni, azután sokat olvasni, de igazán sokat és értelmes könyveket. Ezután valószínűleg nem lesz az a sok zagyvaság a fejedben.
Nem azért tette fel ezt a kérdést hogy helyesítási tanácsokat osztogassatok!
Szerintem foglald le magad valamivel.pl:Nézz filmet,járj moziba vagy játsz a gépen különböjő zátékokkal esetleg logikai dolgokkal foglald le magad pl:sakk,keresztrelytvény stb.Ez nekem mindig használt.Ilyenkor hamar elfelejtem a gondolatokat és csak a feladatra koncentrálok :)
Próbáld elfogadni és megvizsgálni őket. Nem a valóságtartalmukat, hanem hogy honnan jöhetnek, illetve hogy milyen behatásokra jelennek meg az egyes gondolatminták.
Ha nem harcolsz velük, hanem elfogadod és nem tulajdonítasz nekik nagy fontosságot, akkor el fognak tűnni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!