Milyen hatással lesz egy kisfiúra felnőtt korában az, ha gyermekként az alkoholista apja szexuálisan molesztálta?
szerintem: zárkózott, félénk, magányos, bzalmatlan.. hasonlók.. szerintem inkább ((h tényleg egy könyvhez kell)) úgy ábrázol h csak a munka érdekelje, ne nagyon legyenek barátai, titokzatos legyen ilyesmi. ;)
remélem tudtam segíteni..
Ez a korrekt
szerintem: zárkózott, félénk, magányos, bzalmatlan.. hasonlók.. szerintem inkább ((h tényleg egy könyvhez kell)) úgy ábrázol h csak a munka érdekelje, ne nagyon legyenek barátai, titokzatos legyen ilyesmi. ;)
remélem tudtam segíteni..
Ez közelít a valósághoz. A munka csak menekülés a magány és a gyilkos gondolatok elől. Soha nem találod a közös hangot a saját de a másik nemmel sem.
Titokzatos?! Inkább hűlyének tartanak vagy homokosnak mert felnőtt létedre nincs kapcsolatod. Persze a szégyenét senki nem kiálltja a világba illetve az senkit nem érdekel.
Aki nem tud túllépni az kínlódik és szenved míg bele nem döglik a magányba a reménytelenségbe a szeretet hiányába!
Hát nekem ez jutott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!