Elfojtott agresszióm van? Mit tegyek? Kikészít az iskola! Vagyis inkább a tanárok.
Majdnem minden nap felidegesítenek azok a retek tanárok és nem tudom kiadni magamból, így elfojtom mert nincs más választásom. Van egy szívbetegségem, az éven műteni fognak és nem tesz túl jót neki a sok idegeskedés. Szeptemberben jött elő a betegségem, nem tudom, hogy nem-e a suli miatt. Mindig attól félek, hogy megbukok (félévkor van tuti bukásom de már leszarom) magyarból is megbukok szerintem, de a szüleim tudják, hogy a tanár hibája mert tavaly végig 5-ös voltam belőle. A töri tanár már első nap óta ellenszenves, azóta utáljuk egymást, embert ennyire még nem utáltam. Egyszerűen azt érzem, hogy örülnék a halálának komolyan. Meg akart buktatni, bemagoltam 3 anyagot, mindenre tudtam válaszolni egyből és 4-est adott, megadta a kettest. Még felelés előtt azt mondta, hogy nem adja meg, nagyon ideges lettem, megkérdeztem kétszer szépen nyugodtan, hogy kimehetek-e 1 percre csak az ajtó elé, felőlem nyitva is maradhat és nem engedett ki, beindult miatta a szívem, annyira felidegesített. Annyira jó lenne kimenni óráról pár perce és belerúgni valamibe vagy csak kiabálni egy nagyot, vagy nem tudom. Az a baj, hogy így mindent elfojtok és ez káros az egészségre. Már komolyan tekerek egy füves cigit, reggel elszívom és úgy fogok bemenni órára :D nem ám, azt se tudom honnan lehet szerezni. Nem merek túlságosan beszólni a tanároknak mert itt középsuliban már igazgatóit is adnak érte meg az egyik barátnőmet majdnem kirúgták. Nem tudom elfogadni azt, amikor valakinek rohadtul nincs igaza, de tűrnöm kell a hülyeségét minden egyes alkalommal.
Mit tehetek ilyenkor azon kívül, hogy elfojtom?
15/L
Keressetek a szüleiddel egy könnyebb iskolát, mert abból, amit leírtál, nem a te szintednek megfelelőbe jársz. Ezért ez a sok kudarcélmény és stressz. Amint a képességeidnek, lelki és szellemi alkatodnak megfelelőt találsz, nem fogsz annyit idegeskedni és a szívproblémáidon is segít.
Az elfojtás nem megoldás. A dühöngés magadban, vagy otthon a szüleidnek szintén nem megoldás. Kérhetsz segítséget az ofőtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!