Találkozott már valaki ilyesmivel? (lent) Ha valaki látott már ilyet és ismeri a magyarázatát, annak nagyon örülnék.
Valószínűleg megszállta az ördög.
Viccet félretéve:
Teesék háziorvoshoz vinni ha úgy látod hogy tényleg nem szédül egyáltalán, mert azt nem normális dolog.
Első tippre én azt mondanám hogy csak veszettül hiperaktív, de szédülnie azért akkor is kell...
Vagy csak nem látod rajta? Mennyire kicsi gyerek?
Sokféle szédülést idegrendszeri problémák okoznak.
Valószínűleg az is ilyen probléma ha egyáltalán nincs szédülés, de bárhogy keresek rá neten, ilyen nem igen létezik.
Tényleg érdemes kivizsgáltatni azt a gyerkőcöt.
ezt is mint sok mást, meg lehet szokni
ha valaki mindennap arra edz, hogy megtudja csinálni a spárgát, előbb-utóbb fájdalom nélkül könnyedén megteszi
kiskoromban én is sokat pörögtem és egy idő után valóban tovább bírtam
nem feltétlenül kóros ez, rászokott mert tetszik neki a dolog
viszont, figyeld meg hogy nincsenek-e más kényszeres dolgai amikere "szüksége van"
mert abban az esetben valóban idegrendszeri dolog lehet
csinál ilyeneket hogy lábrázogatás, nyelvnyújtogatás, mindig piszkálja az orrát/fülét, mindig elvégzi ugyanazt a mozdulatsort, mindig ismételgeti a szavakat stb. ?
a kegnitív funkciók zavara egy eléggé tág fogalom.
azon belül is a percepció zavarai közé ratrozik a probléma.
ééés még azon belül is az egyensúlyzavar.
nem kell vele nagy mértékben foglalkozni, csak ajánlott megmutatni a háziorvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!