Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosságról beszélés...

Az öngyilkosságról beszélés csak figyelem felkeltés?

Figyelt kérdés
Az exbarátnőm mindig elég labilis volt.Már nem vagyunk együtt de facebook-on ismerősöm.Ma azt láttam hogy kiírta hogy szilveszterkor befejezi az életét.Kábé tíz ismerőse van ott csak de senki nem írt erre semmit.Komolyan vegyem és rákérdezzek vagy csak hisztizik?Nem is beszélünk már hónapok óta amúgy.
2012. dec. 30. 00:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha szereted, akkor az is érdekel, hogy ha "csak figyelem felkelt", ha nem szereted, nem fűz hozzá semmilyen rokoni vagy egyéb kötelezettség (pl. gyermeked, tesód, beteged) akkor meg nem kell semmit tenned
2012. dec. 30. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ezt mondom de jobban jártál ha megszabadultál egy ilyen bajos csajtól. Gondolom nem hiányzik az állandó lelki teher.
2012. dec. 30. 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is befejezem szilveszterkor az életem.
2012. dec. 30. 20:17
 14/17 A kérdező kommentje:

:s

ahogy ismerem őt,ez csak műsor.Nézegettem a facebook-ját,és van egy olyan kép hogy milyen csizmát vett magának.Kb. egy hónapja volt ez.Hát aki megakar halni nem vesz csizmát szerintem...

2012. dec. 30. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:
ez a kérdés egyébként, egy orvosi képzés, és kb olyan mintha azt kérdeznéd, milyen kezelést adj, egy orvosilag kezeletlen cukorbetegnek vagy bármilyen betegnek.
2013. jan. 2. 16:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Pontosan igy érzem én is.Próbálkoztam hogy rávegyem,hogy szedjen gyógyszert de amit felírtak két hét után abbahagyta.Ezért is fordultam el tőle egy idő után mert engem állandóan bántott alaptalanul de nem tett semmit hogy változzon az állapota.Nem lett amugy öngyilkos.
2013. jan. 2. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ebben a csizma dologban ne legyél olyan biztos. Amikor én kerültem olyan helyzetbe, hogy azt gondoltam, öngyi leszek, nem tudatosan, de új frizurát vágattam, összevásároltam ezt - azt, mert addig nem engedtem meg magamnak.

Az már más kérdés, hogy még időben segítséget kaptam.

2013. jan. 22. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!