Betegségről hallani mindenhol. Észrevettétek?
Nem, de most hogy mondod, biztos én is észre fogom venni.
Imádom, amikor van 100 tévécsatorna, százféle újság, 4-5 mozifilm hetente, meg az internet, erre valaki kijelenti, hogy ő mindenütt ugyanazt látja. A hiba az Ön készülékében van.
Hanem hogy?
Nem kifejezetten betegseg, hanem panasz, pesszimizmus.
A hirekben is csak az van, semmi hir erteke nincs, nem tajekoztat. Most engem erdekel sopronban, hogy mi van nyiregyhazan? Ezzel az erovel leadhatnak, hogy becsben utkozott 2 auto.
Kedves kérdező!
Te tkp. milyen híreket szeretnél hallani?
"A hirekben is csak az van, semmi hir erteke nincs, nem tajekoztat. Most engem erdekel sopronban, hogy mi van nyiregyhazan?"
Ezt remélem nem gondoltad komolyan... A híradó nem csak neked szól, hanem az egész országnak. Lehet hogy Te sopronban laksz , de másik 119.000 ember Nyíregyházán. Szerinted majd külön neked fognak híradót csinálni, hogy nehogy végig kelljen hallgatnod a híreket egy másik településről..? Egyébként elég szomorú hogy nem érdekel, mi zajlik a közvetlen környezetedben, azaz az országban , amiben élsz ,és csak magaddal törődsz.
Egyébként magával a kérdéssel egyetértek, én is így vettem észre, de ez a komment ez nagyon erős volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!