Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Befekvős pszichoterápia milyen?

Befekvős pszichoterápia milyen?

Figyelt kérdés
Több ember véleményére vagyok kíváncsi. Szóval gyógyszert akarnak adni... És egy hét lenne vagy kettő, nem tudom. De milyen ez? Mit lehet és mit nem csinálni? Félek, nagyon nyomasztónak látom az egészet... De használ(hat)? :$
2012. dec. 5. 19:35
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem tudom hogy hasznát veszed mivel ha gyógyszerezik az embert az meg nem azt jelenti hogy meg is gyógyul. De ha az orvos jó érvékél alá tudja támasztani a gyógyszerezést akkor végig kell csinálni.
2012. dec. 5. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem muszáj,ne. Zombit faragnak ott mindenkiből.
2012. dec. 5. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
1 hónapja nem alszom, evészavarok stb... A gyógyszer meg... "eszköz" lenne a kezemben (nem először és ... khm, persze, más is, de mást nem... úgy értem... ezt tartanám a "legesztétikusabbnak"). A beszélgetés mellett lenne a gyógyszerterápia.
2012. dec. 5. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne az ellenzőknek higgy. Ha az orvos szerint szükség van rá, akkor a gyógyszerekkel meggyógyítanak, de legalábbis javítanak az állapotodon. Nem kell ettől félned.
2012. dec. 5. 19:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nyomasztónak érzem így látatlanban. A gyógyszerekkel nem is lenne bajom, de a "hangulata" a helynek...
2012. dec. 5. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nem voltam még bár ajánlották. Szintén evészavarral. De nem mennék, mivel rengeteg helyen olvastam, hogy ott igazából csak felhizlalják a pácienseket, a pszichoterápia meg nem olyan hangsúlyos.

Hol lenne, melyik hely? Felnőtt vagy vagy 18 év alatti?

2012. dec. 5. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
A legnyugodtabban menj el a kórházba, és feküdj be. Semmilyen kóros, vagy káros nincs ott. Úgy állj hozzá, hogy gyógyulni mész, mert beteg vagy. A kórházban minden egy helyen van, nem kell különböző helyekre vizsgálatra járni, és figyelnek rád.
2012. dec. 5. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha kérdésed lenne. írj. Én feküdtem pszichiátrián 3 hétig...
2012. dec. 5. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Egy-két hetet ki lehet bírni a kórházban.Délelőtt van vizit ,akkor megkérdezik ,hogy vagy, te elmondod mi van,és akkor lehet,hogy módosítnak a gyógyszeren. De a jó gyógyszer-beállításhoz igazából kevés az a két hét.
2012. dec. 6. 10:55
 10/10 EllieArroway válasza:
Szia, attól is függ, milyen kórházba fekszel be. Sima pszichiátriai osztályon van, hogy csak gyógyszert adnak és más nem történik. Pszichoterápiás osztályon meg inkább csoportterápiák vannak és gyógyszert sem adnak, ha nem akarsz, de ezeken általában tovább kell bent maradni, mint 2 hét, a legrövidebb szerintem ez: www.pszichoterapiasosztaly.hu, ez négy hetes.
2013. jan. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!