Hogyan lehet feliratni gyógyszert? Rivotrilt vagy Xanaxot, és mennyibe kerül?
Súlyos lelki problémáim vannak, gyenge az idegrendszerem, és nem tudom mi lesz velem, mert minden napom lehangoltsággal, vagy hisztérikus rohamokkal, és nagy önbizalomhiánnyal telik.
Lány vagyok
Köszönöm a tanácsokat, utánanézek.
Önbizalmammal van gond nagyon, állandóan úgyérzem hogy nem vagyok szimaptikus senkinek, furcsának gondolnak, de ezt már mániákusan, pont a bordeline betegség jellemzői illenek rám..
A múltammal, gyerekkorommal, úgy érzem történt valami nagy probléma amimiatt ilyen lettem, kb óvodától kezdve visszahúzódó lettem, és akkor előjöttek a kisebbrendűségi komplexusaim....és most is ugyanazok vannak.
Nagyon nem jó a memóriám sem, ami érdekel abban nincs tehetségem, más egyetemre jár..tartalmas az élete, vagy tesz le az asztalra valamit, én semmit sem érek...
Félek a haláltól, állandóan olyan érzéseim vannak hogy rossz fog történni, szüleimmel vagy velem.
A pasikkal való ismerkedésemet is szörnyen elszoktam rontani, már az elején aki elkezd érdekelni azt érzi hogy korlátozom, elvárok tőle dolgokat, és féltékeny vagyok, ami igaz, ez a kisebbrendűségi komplexusomból ered.
angolt se tudom megtanulni, egyetemre sem fogok már járni, mert nem vennének fel.
Már a halál se segítene, szánalmas vagyok
ugyan csak az agykontroll tudom ajánlani, én is így tele voltam miden kis-seb rendűség érzéssel fölég a többiek szívatásai miatt az agykontrollra csak ebben az évben alattam de sokat segített :) ... a legrosszabb azt hiszem, az ,hogy még nem volt barátnőm... kell vigyázni mert elég egy gondolat, hogy visszasuppedeshez ... olyan mintha egy hatalmas sár tengerből próbálnál kimenekülni, egy rossz lépés és mar megint besüpped a lábad és hiába ráncigálod ... a sár csak húz .... és valóban ha kapálózol jajveszékelsz csak lejjebb sujedsz
- ami szeretett témákat illeti... ned add fel harcolj es küzdj érte ... harcolj es kuzdj erte esszel ... vedd lepesenken a dolgott szervezetten ... en is bele esetm ebbe a hibaba hogy ami erdeklt annak is csak az erdeksebb rezevel foglalkoztam ... így mot nem teljes a tudásom benne
"olyan dolgaim vannak, amiken biztos hogy nem tud segíteni, mert gyerekkorom óta elvagyok rontva"
Édes, drága jó csillagvirágom! Ezt tanuljuk minimum 5 (a klinikai berkekben dolgozók kb. 10 évig) az egyetemen. Pont azaz, hogy csak a pszichológusok tudnak rajtad segíteni! De te inkább picsogsz, hogy drága, degradálod ezt a hivatást, és menekülnél a Rivotrilba (tudok pár embert, aki szép dolgokat tudna mesélni arról a bogyóról)...
Hát erre nem igazán lehet mit mondani már, csinálsz, amit akarsz! Ennyi.
tényleg kéne neked egy pszichológus, a gyógyszer csak tönkretesz. ezt akarod? ráadásul ez nem c vitamin, hogy majdnemhogy úgy szeded ahogy te akarod.
egy jó kis beszélgetés (vagy több) sokkal többet segítene rajtad szerintem :)
a sport az igazàn jò ötlet:)
nem degradàltam egy szòval se a pszichològusokat..csak tudom milyen vagyok..
engem is érdekel a pszichològia
azokat a zavarò ès lehùzò embereket (pasikat) meg kiiktatom az életemből..mert kicsit se értékelnek semmibe..sőt..
ó, majd mesélek neked én.
kb 3 hónapja hagytam abba a rivotril. azóta az életem kész pokollá változott. úgy szorongok, mint előtte még sosem. olyan depressziós vagyok, mint előtte sosem voltam. olyan elvonási tüneteim vannak, amiket csak a legrosszabb ellenségeimnek kívánnék. igazából fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne ebből kimászni. ezt nem akarhatod.
azért írok a megvonásról, mert előbb utóbb te is eljutnál odáig és nem árt, ha tudod, hogy ezzel csak sokkal mélyebbre fogod ásni magad. a problémáid hatványozottan fognak kínozni, 24/7, megállás nélkül. az is baj lesz, ami addig nem volt az. higgy nekem.
persze vannak, akik állítják, hogy egyáltalán nem viseli meg őket ez elvonás. hát, jó nekik, tényleg. őszintén irigylem őket:)
ja, és a lehangoltságon és az önbizalomhiányon ezek a szerek amúgy sem segítenek semmit. úgyhogy szerintem tegyél le erről a dologról.
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!