Van pozitív tapasztalatotok pszichiátriai szerekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy megnyugodtatok-e a nyugtatótól, hanem hosszú távon.2012. nov. 22. 15:26
11/12 anonim válasza:
Beteg agy nincs,csak a gyógyszerek teszik az agyat azzá!!!!Egyensúlyzavar?????Hol az agyban???Talán a kámiai egyensúlyzavarról van szó???És ezt milyen vizsgálatokkal állapítják meg??Vérvétel ,eeg,ct,mr...stb.Tünetek alapján diagnosztizálnak ami nem kézzel fogható.Tehát nem létezik,még azt sem sürűn kérdezik a vizsgálat során,hogy esetleg nem vagy -e szívbeteg.....vagy valami más,csak írják ezekez a sz..-okat,és rászoktatnak.Nem vagyunk egyformák ,mégis ugyanazom gyógyszereket írják fel szinte mindenkinek:(((((Nem kell Szendi Gábor oldalát olvasgatni,csak ésszerűen gondolkodni.Hosszútávon?Én kb:1 éve szedem ezeket és nagyon,de nagyon vacakul vagyok tőllük és itt jön a mókuskerék,nem tudok leállni velük:FÜGGŐ LETTEM(((Lehet hihetetlen,de ez a valóság!!!Semmiképp ne szedj ilyeneket,inkább,gyógynövényekkel probálkozz,vagy sok sok mozgással!!!!!!!
12/12 anonim válasza:
Azért ezt az elfedi a problémákat csak, mondjuk egy bipoláris zavaros, borderline embernek. Mint én vagyok. Elég rossz kombó. A gyógyszer nem gyógyítja meg, de lehetőséget ad egy elfogadható életre. Még a közvetlen környezetem sem érti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!