Ez mitől lehet, voltam már kórházban (tobbi lent)?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy mitől van az, hogy 3 hónapja kezdődött az hogy random idő szerűen megfájdul a szívem, és beszédülök olyan 10 mp-re..De van olyan eddig 3x volt olyan hogy megfájdult a tarkómnál a fejem, nyomott mind két oldalt, és hirtelen a szívem körül elkezdett égni a terület, és ilyen hideg érzés volt, alig bírtam beszélni, remegett a testem, most hogy mitől nem tudom és a vérnyomásom felment 175-re, a pulzusom 117 volt.Elmentünk kórházban vettek vért, volt szív ultra hang, EKG is volt és azt mondták nem találtak semmit, szív ultrahangon mikor mondtam a dokinak hogy mit érzek mikor nagyon rosszul vagyok hogy a szívem körül hideg égető érzés van, azt mondta csak beképzelem, a fő orvos azt mondta ilyen tünetek nem egyeznek semmilyen szív betegséggel, és hogy ne aggódjak..És hogy csak beképezel hogy fáj a szívem, a mellkasom alatt és a hónom alatti hely, nem mindig csak akkor mikor rossz kedvem van, és erre gondolok..Felmerült az hogy pánik beteg vagyok, és beképzelem ezeket a dolgokat..végül arra jutottak az orvosok hogy a szívemnek nincs semmi baja, csupán lelki gondjaim vannak..És pszichológushoz kell járnom..szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!