Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítséget kérnék! Valaki?

Segítséget kérnék! Valaki?

Figyelt kérdés
Huh..önbizalomhiányom van,de olyan szinten,hogy attól félek,a magammal és másokkal való kapcsolatom rámehet..mások szerint szép vagyok,rengeteg pozitív visszajelzést kapok naponta,mégsem vagyok képes bízni és hinni magamban. Meg akarok felelni önmagamnak. Folyton úgy érzem,hogy mindenki jobb nálam,pedig ez nyilvánvalóan nem így van..ugyszint a szerelem..ráveszem magam h lépek,aztán beugrik a gondolat,hogy hé,miért pont én kellenék neki? Nem tudok mit csinálni,ha tudtok,kérlek adjatok tanácsot...
2012. nov. 15. 16:01
 1/1 RhisiartK ***** válasza:
Egy barát sokat segíthetne. Persze nem a visszajelzések miatt, hanem mert éreztetni tudják, hogy igen is szükség van rád. Nem megváltozva, hanem úgy ahogy vagy. Sokat segíthet ha valamiben jó vagy és ezt megcáfolhatatlan eredmények bizonyítják, aminek hatására te is elhiszed már. Meg kell kereseni azt, amivel elégedett vagy magadban. Ha ez megvan akkor erre koncentrálni, ebből lehet önbizalmat nyerni. A legerősebben talán egy jó párkapcsolat képes erre, de itt kettőn áll a vásár dolog van. A félelem, hogy "miért pont én kellenék neki", nagyon jó példa. Mert ha megtaláltad amiben jó vagy, amit nem akarsz megváltoztatni, amitől sokkal jobb ember vagy, mint mások, akkor az lehet a válasz. Azért kellhetsz neki.
2012. nov. 15. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!