Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történhetett pontosan?

Mi történhetett pontosan?

Figyelt kérdés
a tegnapi nap elég fura és rémisztő dologban volt részem. az hozzá tartozik a dologhoz hogy beteg vagyok és gyógyszert szedek. szóval elaludtam tegnap este és rémálmom volt. ezzel még nem is lett volna semmi baj mert a másik oldalamra fordultam és elaludtam és ekkor kezdődött a dolog. olyan volt mintha felébredtem volna de csak a tudatom és először földrengés szerű dolgot éreztem. mivel egyszer már volt részem tudatos alvásban azt hittem ez is olyan lesz hogy ha ellazulok akkor kezdődik az álom de sajnos nem. mozogni nem tudtam kivéve az egyik bokámat sem beszélni sem kinyit a szemem és felébredni sem tudtam. mikor végül sikerült teljesen leizzadtam és remegtem. szerintetek mi lehetett ez a dolog ? dokinak mondtam de ő azt mondta nem a gyógyszertől van. háziorvoshoz holnap megyek. a gyógyszer Prixoter 500mg

2012. okt. 18. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtál megmozgulni de magadnál voltál, akkor ez "alvásparalízis". Nem kell magilyedni, ez normális. Minden 3. ember legalább egyszer átéli, néha visszatér. Lehet a gyógyszerektől.
2012. okt. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!