Voltatok már fekvőbetegként pszichiátrián? Milyen volt?
Nekem csak a rutin belgyógyászati vizsgálatok voltak, mivel diagnózissal küldtek be. Pszihiátrián amúgy sem csinálnak sokkal többet.
Három hétig voltam bent, elég legyen annyi, hogy a második hét kibírható volt, a harmadik kifejezetten kellemes.
Én voltam,többször is,és érdekes emlékeim vannak ezzel kapcsolatban.:) Én gyerekpszichiátrián voltam a legtöbbet,a többi kölyök miatt voltak jó pillanatok.:D
Egyszer voltam felnőtt osztályon,én örültem hogy legalább pihenek.Nekem csináltak egy ilyen "festékpacás" vizsgálatot,nem tudom mi a neve.Meg volt egy teszt,amiben 300-nál több kérdésre kellett válaszolni.Ez mind a felnőtt osztályon volt.
A terápiát mindig a pszihés betegséghez rendelik hozzá, a pszihiátrián sem mindenkinek ugyanaz a baja.
A legtöbb helyen ezért kiscsoportos (néhány fős) foglalkozások vannak, de ez eltérő lehet, és van akit egész nap békén hagynak. A gyógyszerek beszedését viszont egyénileg, szigorúan ellenőrzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!