Mindig csődöt mondok az olyan számonkéreseknél (szóbeli, írásbeli), ahol nincs felkészülési idő, mitől van ez és mit tudok tenni?
Komolyan mondom, hogy már a pszichológuson gondolkozok, csak fogalmam sincs, hogy pszichés oka lehet-e ennek, vagy csak simán zokni vagyok?
Az előző évben is végig ezt játszottam.
Hátha itt találsz valami felhasználhatót:
Köszönöm szépen!
De nekem nem a tanulással van bajom, meg nem is a szóbeli számonkéréssel, hanem a "villámszámonkérésekkel".
Ez marhaság. Nincs szükség pszichológusra. Minden normális egyetemen elő van írva legalább 15 perc felkészülési idő. Pofavágást meg még én egyszer sem tapasztaltam... Vagyis de, de akkor meg csak annyit gondoltam, hogy a k*va anyádat, és mondtam tovább amíg hagyta :)
Ebben az esetben nem veled van a gond, hanem a TVSZ-szel meg a tanárokkal. Maximum egy kis önbizalom serkentésre lehet szükséged, de szerintem az sem feltétlenül muszáj.
De nem vizsgákról beszélek, hanem ZH-król. Arról meg sajnos nincs szó a vizsgaszabályzatban.
És rajtam kívül mindenki meg tudja csinálni, csak én bénázok. :S
Akkor félreértettelek, elnézést. Még olyanról nem hallottam, hogy szóbeli ZH, maximum ha prezentálnod kell valamit esetleg...
Mondjuk én akkor is túlzásnak tartom az orvost, ha csak ennyi problémád van. Igyál előtte egy felest, hátha az oldja a gátlásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!