A társasági élet hiánya milyen problémát okozhat?
"Azaz semmi komoly."
Hát, ha azt nem tekinted komolynak, hogy az ilyen ember statisztikailag rövidebb ideig él, mint a "társasági", akkor nem.
De minden azon múlik, hogyan érzed így magadat. Persze teljesen őszintén megvallva, mert ha hazudsz magadnak, annak semmi értelme.
Azt írod " Errefele semmi értelmes,társas érintkezésre alkalmas hely nincs (eltekintve a diszkótól). Én meg nem vagyok egy bulizós fajta. otthon nincs netem,szóval a netes barátkozás is necces."
Tehát a környezeted változtatásával valószínű ez is változni fog.
1. Baromság, hogy a társasági emberek tovább élnek.
Ha mégis igaz...
2. Az az 1-2 év amivel tovább élnek, jelentéktelen.
3. Max annyi történik, hogy tovább marad öreg az ember. Öregként meg fölösleges tovább élni.
4. Az élet szenvedés. Vagyis minél tovább él az ember, annál tovább szenved.
Én is így vagyok vele, kérdező. Nincsenek barátaim, nincs barátnőm... senkim. Mindig egyedül vagyok. Ez már kb. 6 éve tart (általános iskolás korom körül kezdődött). Most 19 éves vagyok. Az élet fölösleges szenvedés. Ezért 1-2 éven belül megölöm magam. A halál a létező legjobb dolog, ami történhet az emberrel.
Az előző válaszolóval egyetértek. Én is 19 éves vagyok, és nekem sincsenek se barátaim se barátnőm. Viszont jó ha az ember egyedül van sztem. pl. nem kell senkihez sem alkalmazkodni, azt csinálsz amit akarsz stb, és nem stresszeled magad azon hogy most éppen melyik emberrel csal meg a barátnőm. És a stressz az viszont nem jó az emberre.
De ha az igaz hogy a társasági élet hiányában nem sokat fogok élni az sem baj. Ahogy az előző is mondta nekem ez az élet szenvedés, én öreg úgyse akarok lenni, inkább akkor a halál. Meg úgyis túlnépesedés van, nem ártok a természetnek azzal ha már nem léteznék sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!