Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet sajna senki...

Mi bajom lehet sajna senki nincs akivel meg tudnám beszélni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi bajom lehet. Mivel segíthetnék magamon? Nagyon sokszor egyedül érzem magam, hiába áll mellettem anyukám.nem mondanám hogy közvetlen a viszonyunk.átlagos de vele nem szeretnék megbeszélni ilyen dolgokat. Pár kapcsolatom, egy komoly sem volt.de futóból sem volt töb 2-3 nál.megjegyzem egyik sem mélyült el,még szüz vagyok. Lányokal sosem mertem ugy igazán ismerkedni főleg nem megbizni, és beleadni magam egy kapcsolaba...sosem érzem magam elég jónak.senkível nem szeretek megbeszélni semit...mindent magamba folytok. Elégé zárkózot vagyok. Nem rég volt egy olyan estém amikor valami kegyetlen érzés fogot el. Nem tudtam egyszerüen aludni szörnyen rosz \'egyedül érzem magam\' érzés fogot el. Amolyan halálfélelem hez lehetet hasonló. Nem tudtam előle menekülni.(hozáteszem ekor elég nagy streszben is voltam ekkor életemet tekintve munka nyelvvizsga nem volt senkim ...stb) Kimentem a fris levegőre, anya is kijöt, de nem javult az álapotom kezdtem szédülni és egyre mélyebre sülyedtem.Hiába volt ot meletem ugy éreztem mintha egy fal vene körül és senki nem tud segiteni.(mintha ot sem lene) nagyon mély nyomot hagyot benem. Muszály voltam megkerni h feküdjön melém h megfoghasam a kezét.nagy nehezen elaludtam.azt reméltem regelre semi bajom sem lesz de tévedtem. Bármikor hasonló érzés küszöbére kerültem ilyenkor próbáltam másra terelni gondolatomat töb keveseb sikerel. A legroszab h nem tudom kontrolálni.volt vagy 2 hét mire elmult a hatása. Sajnos még lányal sem voltam egyszerüen nem ált fel. 4 szer is próbáltuk,enek vége is lett. Azóta nem is merek lányokal ismerkedni...szinte nem is járok társaságba sem.mit tudnátok tanácsolni? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2009. júl. 29. 00:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Félig igen, van egy rendes álásom melete egy hobim amiből még jól is keresek. Mindketöt imádom. De Igen,jelenleg pont ez az,nincs egy lány akihez hazamehetnék...megbeszélni dolgokat együt örülni.kirándulni,..stb.és szeretkezni naphoszat:) ...és sztem (persze öszetettebb lehet) de talán eböl fakad az egész meg persze ez a fent leirt rosz kapcsolatból a magányos , talán olykor kicsit depresziós érzés.vagy nem tom.
2009. júl. 29. 00:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Nincs sem diszlexia, sem diszgráfíám, csak telóról pötyőgőm és elég megszokni.helyesirás,fogalmazás miat meg ezért sory.
2009. júl. 29. 00:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Éééértem :) Akkor tulajdonképpen annyi a baj, hogy nem mersz közeledni a lányok felé?:)
2009. júl. 29. 01:02
 14/20 A kérdező kommentje:
5 ik hozászolohoz.19/L 'Te is hasonló helyzetben vagy' ezt mire érted? Tehát neked is volt hasonló érzésed?(ez a "bizonyos érzés" ami már fizikailag is megmutata magát..)
2009. júl. 29. 02:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Először is nyugi, nem te vagy az egyetlen ilyen fiú, mások is vannak hasonló helyzetben. Én 26 évesen vesztettem el a szüzességem, és mégsem dölt össze a világ. Lehet, hogy furcsának fogod gondolni, de én egy agykontroll-tanfolyamot tudnék neked ajánlani. Az önbizalmadat nagymértékben meg tudná erősíteni, megtanulhatnád ezáltal teljesen elfogadni önmagad, és miután ez már természetes, meglátod egy pillanat alatt megváltozna a magánéleted is. Tudom. Nekem is ezáltal változott meg a magánéletem.
2009. júl. 29. 10:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
kezdj el meditálni és meg fog szűnni az egyedüllét érzésed.
2009. júl. 29. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt irom :)

menyél el bulizni és szarj egy nagyot a világra ,, vagy is egy picit fordulj ki önmagadbol

ne érdekeljen hogy ki mit mond ki hogy nézrád ,,buli van és késsz :):)

2009. júl. 31. 17:32
 18/20 anonim ***** válasza:
szijja! nagyon kedves fiúnak tűnsz, szívesen beszélgetnék veled problémákról stb. 17/L
2009. aug. 10. 00:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Persze , ha küldenél egy elérhetősget(privátban) felvennélek MSN re.
2009. aug. 10. 09:29
 20/20 anonim válasza:
csajozz be és van vmi amit tudsz a bnöd el smárolsz beszélgetel stb és megvan a jo nem unatkozás
2010. júl. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!