Mennyi az IQ-d és honnan van az információd róla?
Figyelt kérdés
Csak akkor írj kérlek ha tényleg tudod írtál tesztet orvosnál vagy hasonlók. Köszi
(Lehet rossz szekcióba írtam elnézést ha igen)
2009. júl. 25. 23:34
1/8 anonim válasza:
142, MENZA teszt. De gyakorlással (kb 10 típusteszt kitöltése) feltornáztam 146-ra. Innen is látszik, hogy nem teljesen objektív a teszt.
2/8 anonim válasza:
nekünk jöttek az általános iskolába, amikor 13 éves voltam, és azt mondták, 131.. de azóta teljesen elbutultam :))
3/8 anonim válasza:
Tavaly, mikor még jártam pszichologushoz, 16 évesen egy 147es IQ jött ki. Valmi komolyabb tesztet csinaltunk, egy tanszéki ismerősétől kapta. Egyébként az interneten lehet találni IQ teszteket, de az mind kiismerhető, persze körülbelüli eredményeket kimutatják.
4/8 A kérdező kommentje:
23:52 olyan nincs hogy elbutulsz az IQ teszt nem a tudást méri, így elég értelmetlen a válaszod.
2009. júl. 26. 00:16
5/8 anonim válasza:
148, nemrég töltöttem ki egy IQ tesztet életemben először, egy IQ könyvből.
6/8 anonim válasza:
A legtöbb internetes és a tévés teszt szerint 135 körüli, egy legutóbbi, hitelesnek mondott szerint 110 körüli.
7/8 anonim válasza:
Töltöttem ki a középiskolában, a katonasági sorozáson, egy független tesztet, meg egyet a Sci-seknél. Ezen kívül rengeteg gagyit újságban és az interneten. A legjobb 147 volt, ha jól emlékszem, a legrosszabb valami 135...
Nekem is sikerült gyakorlással feljebb tornászni egy picit. (Vannak egyforma típuskérdések a tesztekben.) Én (még?) nem butulok, hanem lassulok és lustul az agyam. (41 éves vagyok már.) Aki azt mondja, hogy ilyen nincs, az csak még nem látott ilyet. Van ilyen.
8/8 anonim válasza:
Most gyorsan kitöltöttem egy 60 kérdésest a net-en. 150-es lett. :D
(Ez megint a nem-hivatalos kategória, így maradok a 147-nél.) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!