A hajevés egy furcsa változatában szenvedek, miért van ez?
Figyelt kérdés
A legtöbben akik hajevésben szenvednek tépkedik a hajukat vagy rágcsálják és úgy nyelik le a saját hajukat, ezt tudom. Én is húzogatom, birizgálom a hajam, és nem bírom megállni a hajevést se. Olyan mint a körömrágás, késztetést érzek és nem tudok leszokni róla, ez szinte egy kényszerbetegség. A furcsaság az én esetemben az az, hogy leginkább arra érzek "késztetést" vagy "vágyat", hogy egy másik ember hajából egyek, de csak is ápolt és szép hajat "kóstolnék meg". Hallottatok már olyanról, hogy valaki hajevésben szenvedett, de egy másik ember hajából is evett?2012. aug. 7. 11:22
1/2 anonim válasza:
Minden szempontból káros pótcselekvés, én azt javaslom, hogy kérj segítséget szakembertől.
Neked is ez lehet a gyomrodban. Nem riasztó?
2/2 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi van, sajnos sokszor a szakember is tehetlen.Én mondjuk csak a sajátomat, inkább a hajhagymákat csak.
Szedj szorongást csökkentő szereket, hordj sapkát vagy kendőt és kerüld a sztresszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!