Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szóljak az orvosomnak vagy...

Szóljak az orvosomnak vagy sem? Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés
3 hónapja szorongásos-depressziót diagnosztizáltak be . azt hiszem ezen kívül lehet hogy pediofóbiás is vagyok rettegek a babáktól (porcelánbabák,hasbeszélőbábuk,bohócok,szobrok,barbiebabák,) ha meglátok egyet szinte kényszert érzek arra hogy elsírjam magam ( pedig a depresszióm miatt ez nekem sosem megy) remegek, izzadok, kiabálok és szinte már majdnem hogy pánik rohamom van tőlük emellet aludni is nagyon nehezen tudok teljesen be pánikolok de ettől függetlenül is sokszor (naponta 4-5-ször) van ilyen "pánik rohamom"

#baba #depresszió #pediofóbia
2012. aug. 4. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
szólj az orvosodnak!hogy nem is javulsz,söt...
2012. aug. 5. 00:04
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm én elég bizonytalan vagyok ebben a helyzetben
2012. aug. 5. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget!!! A szorongásos depresszióval hol voltál? Pszichiátrián? Oda menj vissza!
2012. aug. 8. 20:09
 4/7 A kérdező kommentje:
a szorongásos depressziommal a Vadaskert gyermekpszichiátrián voltam .
2012. aug. 8. 21:05
 5/7 Szabó Krisztike válasza:
lehet,hogy egy terápia segítene,ahol találkoznál a félelmeiddel és próbálnád leküzdeni azt egy orvos segítségével. Az is lehet,hogy annyira elhatalmasodott rajtad a félelem,hogy bebeszéled magadnak ,ne aggódj ez előfordulhat bárkivel.Én mindenféleképpen azt ajánlom próbálj egy jó orvossal felvenni a kapcsolatot.
2012. aug. 15. 23:52
 6/7 poiu ***** válasza:
Nem értem. Vadaskerten van szorongás terápia. Ha valamiért ez nem jó neked, akkor a családi orvostól kérj beutalót terápiára. A családi orvossal ettől függetlenül kell beszélni. A szorongásos-depresszió nem szégyen, hanem egy kezelhető állapot.
2012. aug. 24. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat . a terápiát illetően , hamarosan részt veszek egyen (szeptember 17-töl). jövöhét csütörtökre már meg beszéltünk egy időpontot az orvossal . majd megpróbálom neki ezt megemlíteni
2012. aug. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!