Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van olyan sok önbizalomh...

Miért van olyan sok önbizalomhiányos ember itt az oldalon és máshol is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van 10/10 Voltam kint németben és Kanadában és azt tapasztaltam mindenhol hogy az emberek eltitkolják a környezetük elől a gondjaikat vagy is megjátsszák a vidámat álarcot vesznek fel és hozzá való göncöt.

Megdöbbentem amikor Kanadában egy orvos házaspár csak azért cibálta el a béna hozzátartozót a templomba,-- mert ők maguk nem hittek benne-- hogy mit szólnának a szomszédok ha nem járnának templomba és nem vinnék szegény beteg öreget is Isten elé. Egyszerűen röhejes és undorító volt számomra.

A Németeknél a családi élet és anyagi gondokat mértem fel és majd megölték egymást a családtagok-- aztán kiléptek az utcára jól fésülten, vigyorogva, mint akinek nem lenne semmi gondjuk-- holott csőd közeli állapotban éltek!

A magyarok viszont szeretik elpanaszolni a problémájukat és nem játsszák meg az agyukat -- legalábbis a legtöbb nem - Nyíltan kifakad a szomszédjának, hogy a ku.va életben eladósodtam, mi a fészkes....ből fogom kifizetni, és hogy nem igen kultiválja a mostani életet. Egyszerűen ilyen értelemben őszinte -- Nem ártana ha minden tekintetben azzá válna egyszer.

2012. aug. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!