Talán az egész életmódot meg kell itt vizsgálni, magamon látom, hogy milyen nagy kihívásokkal jár ez a kor. Tényleg nagyon megváltozunk.Írtad a szorongást, nem lenne jó, ha ez állandósulna. Több vitaminra van szükség, kevesebb kalóriára, ugyanakkor testmozgásra,megfelelő anyagcsere biztosítására, és még sorolhatnám.
2012. júl. 25. 13:23
2/9 anonim válasza:
endokrinológus!
És persze értendkiegészítők, hátha valamilyen tápanyaghiány is van benne.
2012. júl. 26. 16:45
3/9 anonim válasza:
Nálam keringés gond volt. Ugyanezeket éreztem, amgát a szorongást is az váltotta ki. Nem jut elég nafta a fejbe valahogy. Függetlenül attól, hogy milyen megoldást találnak önnek, próbálja ki a citrom-fokhagyma püré kúrát. Minimum 4-5 hétig, napi két kupica kaja után, hogy ne csikarja a bélést. Ja, és mellé megfelelő folyadék, még ha nem is kellemes. A receptek fenn vannak. Na az takarít! Ártani nem árt. Később is érdemes a fokhagymást rendszeresen fogyasztani.
Függhet attol is mit eszel és iszol. Én a kávét ajánlom vagy menny természetgyógyászhoz.
2012. júl. 30. 12:39
6/9 anonim válasza:
"Menny természetgyógyászhoz" Ó anyám. Te meg tanulj...
Pálinka. Azt jót tesz.
2012. júl. 31. 11:11
7/9 ungár kata válasza:
Szia, 59 éves vagyok, értem mit kérdezel :) Gyere el, garantálom megtudod a titkot! 17 éve foglalkozom gyógynövényekkel, szívesen átadom tudásomat 45 perc és 990 ft mindez, akár hétvégén is jöhetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!