AM33 kérdése:
Hogyan orvosolható?
Figyelt kérdés
Régóta küzdök azzal, hogy maximalista vagyok önmagammal szemben. Ha valamit nem tudok az elvárásaimnak megfelelően(lehetőleg hibátlanul) elvégezni, már bánt, bosszant, s elnyomja az esetleges sikereimet. Munkahelyen, sportban, a mindennapi életben egyaránt a tökéletességre törekszem. Érzem, hogy ez nem jó, feszültségeket okoz. Kinek milyen ötlete, tanácsa van felhagyni ezzel a maximalizmussal? Vicces válaszoktól kíméljetek, azokból már eleget kaptam, s szeretnék jó ötleteket meríteni a válaszaitokból. Köszönöm!#maximalizmus #tökéletességre való törekvés
2012. júl. 24. 07:23
1/4 anonim válasza:
Régen én is így voltam vele,de aztán rájöttem,hogy mi az igazán fontos nekem (barátság,szerelem...),és onnantól kezdve már nem az érdekelt,hogy a munkámban mindig maximálisan teljesítsek.Tanácsnak azt tudnám adni,hogy szoktasd rá magad,hogy nem fontos mindig a legjobbnak lenni.Ha valamit elrontasz,akkor gondolj arra,hogy és akkor mi van?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad is van! Nekem is nagyon fontos a barátság, szerelem stb. Mégis, valami arra késztet, hogy a barátok felé is a legjobbat nyújtsam, nehogy csalódást okozzak nekik és elveszítsem a barátságukat. Nem tudom mi az oka ennek az elgondolásomnak, szeretnék ezen változtatni.
2012. júl. 24. 08:09
3/4 anonim válasza:
Kicsit élj a mának, próbáld meg élvezni az életet, mert hamar elmúlik!
4/4 anonim válasza:
próbáld az ellenkezőjét: ejts mindenben hibát direkt. lehet mikroszkopikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!