Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Coaxilt szedek 6 hónapja. Ha...

Coaxilt szedek 6 hónapja. Ha innék egy kevés alkoholt, bajom lenne? Kb 1 sörre gondoltam.

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan...
2012. júl. 21. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:

"A Coaxil ajánlott mind az enyhe, mérsékelt és súlyos depresszió kezelésére, testi tünetekkel járó szorongásos-depressziós állapotokban, illetve alkoholisták szorongásos-depressziós állapotainak kezelésére, különösen a megvonási időszakban."

Ha egyik sem vonatkozik rád, akkor ihatsz. Ha igen, akkor inkább ne tedd. Tudod, az első pohárral kezdődik...

2012. júl. 21. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam inni alkoholt.Szilveszterkor is csak kölyök pezsgőt.Én ezt testi tünetekkel járó szorongásra szedem.Csak úgy érzem hogy lehet h jólesne ,mert komoly problémáim vannak.Nincs semmi ami levezetné a feszültségemet.Biztos nem halok bele ha iszok egyet üdítővel keverve. Csak kíváncsi voltam h valaki ivott e már erre a gyógyszerre és hogy veszélyes e.
2012. júl. 22. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle bajod.
2012. júl. 22. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy sör nem sör :) ha ezt az ízesített kb 2%-os alkoholtartalmút iszod, akkor az olyan mintha megennél pár konyakos meggyet, nem rég én is ittam egy citromosat meg utána még egy mojitót is, ennyit lehet, nem csak szerintem, orvosok szerint is
2012. júl. 22. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Na ittam is tegnap egy citromosat, és csak a felét az üvegnek.Ilyet lehet hogy máskor is fogok,mert olyan jó volt :)
2012. júl. 23. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz! Én 10 éve szedem a Coaxilt, és ha megkívánok egy kis szeszes italt, nyugodtan iszom eg kortyot vagy kettőt, de méág soha semmi bajom nem lett, és a pszichiáter is azt mondta, nyugodtan lehet mellette mértékkel inni.
2013. márc. 11. 16:03
 8/8 anonim válasza:
én már 1 éve szedem depresziora de volt má rá példa hogy bulikon elég rendesen berugtam és egyszer se lett tölle bajom
2013. okt. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!