Handuur kérdése:
Tudtok recept nélküli nyugtatót ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan kellene amire azért nem megy rá ingem gatyám, de van hatása, viszont másoknak nem tűnik fel. Köszi!2012. júl. 21. 16:31
1/7 anonim válasza:
Valeriana, sedatif pc és citromfű tea. Ezek nálam beváltak, van még valeriana relax, Nervenpflege és HOVA. A nervoheelt nem ismerem, de állítólag az is ezekhez hasonló. Szóval választék van, de csodát ne ezektől várj.
2/7 anonim válasza:
Gyógytea. Mindenben megfelel a kérdésednek.
3/7 anonim válasza:
macskagyökér és citromfű 1:1 keveréke
4/7 A kérdező kommentje:
Miféle gyógytea lehet még és az mennyire erősen nyugtató hatású? Milyen az ízük vagy mivel ízesíthetőek?
2012. júl. 21. 21:51
5/7 anonim válasza:
Szerintem bármivel ízesítheted őket, bár persze nem ajánlják, de lehet.. Max citromot ne, vagy inkább barna cukrot használj, mézet stb.
Amúgy én vettem Valerianát, 30 db volt kb 700 Ft, szóval nem drága, de én nem nagyon vettem észre a hatását.
6/7 anonim válasza:
Az állandó idegességet a stressz okozza. Azt kell (ene) megszüntetni, talán kicsit életmódot változtatni. A teákat pedig bármivel lehet ízesíteni, ahogy szereted.
Inkább gondold végig, hogy valójában mi stresszel, és azon változtass. És mellé mehet a tea is.
7/7 anonim válasza:
macskagyökér nyugtató és altató a citromfű nyugtató és jó a gyomorpanaszokra. az előzőnek fura erős illata van és aromás, a második semleges kissé citrom; én szeretem őket. ízesitheted őket ha gondolod, de inkább csak mézzel, de jobb önmagában inni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!