Mi ez az egész? Valami betegségem van? :S
Figyelt kérdés
Sokszor ha lehunyom a szemem, nagyon durva viziok vannak előttem..de oylan képek jelennek meg pár másodperc erejéig amiket nem tudom honnan szedhet az agyam..és van hogy kiindul egy körfolyamat és ilyenkor megszűnik minden körülöttem..pl hogy ládákat látok, amik átalakulnak teherautokká..ez még nem a durvább, ez csak tegnapi, és föleg ha aludni készülök akkor jelennek meg ezek és minnél jobban el akarok aludni, annál jobban forognak a képek a fejemben (ismétlem annyira lehetetlen képek..olyan is volt pl: rendszámtábla EU csillagokkal körbevéve rajta egy egyiptomi női fej..) és begyorsulnak olyankor egyik témából megy át a másik témába a képek.. egyik este barátom simogatta a kezem, lecsuktam a szemem és ugy "láttam" ezt a jelenetet hogy mamájánál simogatja a kacsákat.., ezenkivűl sokszor tör rám ok nélküli szorongás,félelem,szomoruság..2012. júl. 14. 13:41
1/3 anonim válasza:
Én is jártam igy!
Mindig nézd meg a joghurton a dátumot biztos lejárt már régen
2/3 anonim válasza:
Ha ez éjjel, elalvás előtt történik, teljesen normális. A jelenséget hipnagóg szakasznak hívják, az elalvás előtti lelazult tudatállapot terméke. Semmi bajod. Élvezd!
3/3 Hungy válasza:
Jól mondja a második válaszadó. Én örülni szoktam, amikor jönnek ezek a marhaságok, mert azt jelenti, hogy végre mindjárt el fogok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!