En elmondom neked szivesen.
1 evig vagdostam magam.az okokat nem mondom el.
de abban a pillanatban amikor magamba vajom a kest nem azt erzem ami belul faj hanem azt h vegre megkaptam a buntetesemet arra amit elb.sztam. mostmar tudom h nem en voltam a hibas de azthittem. es magamat buntettem es feledni akartam. csak nem volt eleg. egy ido utan azert is hibaztattam magam h mondjuk a nagymamam megvagta az ujjat mert nem en szeleteltem helyette a hagymat.
nalam ez volt az oka.
most mindenfele sertessel jonni stb. en mar reg rajottem h hiba volt es eletem vegeig emlekeztetni fognak a hegek a karomon es a combomon ugy h a te velemenyed nem igazan hatna ram.
ha nem kotekedni akarz akkor az utolso bekezdest tekintsd targytalannak :)
16/L
A 22:54-es válaszadónak köszönöm az értelmes válaszát.
A többieknek pedig sajnálom, hogy nem tudtak válaszolni, mégis beszóltak.
Csá! Páncéltörő vagyok!
Az 1. 2 válaszolót jelentettem, az ilyen válaszokat általában törlik a moderátorok.
Am. kérdésedre a válasz:
Nekem van 1-2 ilyen ismerősöm, vagy az amit a 3. ír vagy sokszor Ő maguk se tudják miért jó a kezük felvágása. De általában az ilyet a 13-14 éves kislányok csinálnak.
Mindenki avval jön hogy csak a kislányok csinálják, ez nem igaz! Attól, hogy van pár hülye aki így menőnek hiszi magát, hát az k**** hülye.
Én is vagdosom magam, egyszerűen megnyuktat. De nekem nem az az álmom hogy szétvágott alkarral rohanjak végig a sulin hogy úristen megakarom magam ölni... na ezek azok akik miatt mindenki azt hiszi hogy csak a tinik csinálják. Én is fiatal vagyok, de én nem figyelem felkeltésből csinálom.
Szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akiket megsértettem. Igazuk van.
A kérdés feltevésének időpontjában elég fáradt voltam, és alulműködött az együttérzésem, túlműködött a kritikám. Támadó hangvételű volt a kérdés, és nélkülözte a megértést.
Annyi alapja volt, hogy újabban egyre több emberről hallok, akinek ez a szokása. Kicsit meglepő és már-már hihetetlen, hogy ennyi embernek ilyen súlyos gondjai lennének. Meg merem kockáztatni, hogy sokan kisebb bajok esetén is ehhez a módszerhez nyúlnak, hogy felhívják magukra a figyelmet (a módszerválasztást nem tartom jónak), vagy hogy "megnyugtassák magukat". De meglep engem eközben, hogy jobb, kevésbé kellemetlen vagy fájdalmas, furcsa szokást, módot nem találnak...
Arra akartam utalni, hogy jó lenne, ha erről a dologról leszoknának az emberek, és találnának jobb és célravezetőbb módot a figyelemfelkeltésre, megnyugtatásra, de leginkább a probléma gyökeres megoldására.
Egyébként nem szoktam goromba lenni, nézzetek csak utána a válaszaimnak. Alkalmi sodorkijövésem következtében történt gorombaságomért ismételten elnézést kérek.
És köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!